hero

Over ons

Wie zijn wij

Meerkerk bouwprojecten is opgericht door Dhr. A.A. Meerkerk. Geboren en getogen in Bleskensgraaf en hier ook woonachtig.

Na 20 jaar in verschillende facetten van de bouwsector te hebben gewerkt, zijn in 2014 de stoute schoenen aangetrokken en is Meerkerk bouwprojecten opgericht. Vanaf die tijd zijn er al vele projecten succesvol afgerond, en zijn er veel plannen voor de toekomst.

Wat doen wij

Meerkerk bouwprojecten is gevestigd aan de Abbekesdoel in Bleskensgraaf. Wat doen wij ? Het realiseren van je droomhuis.

Bouwen is een zeer ingewikkelde en complexe materie. Wij zorgen ervoor dat de wensen van de klant, de eisen van de overheid en de benodigde vergunningen samenkomen in een concreet plan.

Alles moet op elkaar afgestemd worden en met elkaar samen werken. Hier ligt de kracht van Meerkerk bouwprojecten. We zijn op de hoogte van de laatste regels van de overheid en werken samen met de bedrijven om ons heen. Wij zijn in staat alle partijen op een efficiƫnte manier te laten samenwerken. Op deze manier wordt veel tijd bespaard. Zo kan het geld aan bouwen worden besteed en niet aan onnodig lange en dure procedures .